Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

PREDAJ krásnej chatky - novostavby, Bodíky

Cena:
97 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Bodíky
Kategória: Chaty a rekreačné objekty
 
Stav objektu: novostavba
Podlahová plocha: 56 m2
Plocha pozemku: 170 m2
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458874
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealiytDS Vám z poverenia majiteľa ponúka novostavbu krásnej, modernej chatky v príjemnom prostredí kúsok od Dunaja v obci Bodíky. Chatka poskytuje priestor pre oddych a rekreáciu.
Zastavaná plocha chatky je 56 m2, úžitková plocha je 44,95 m2, pozemok je 170 m2.

MATERÁL:
Drevená, nosná konštrukcia stavby, obvodové steny sú zo stĺpov medzi ktorými je tepelná izolácia. Z vonkajšej strany je kontaktné zateplenie z minerálnej vlny hrúbky 100mm a tenkovrstevná omietka. Z vnútornej strany je sadrokartón. Priečky sú hrúbky 105 azž125 mm vytvorené z drevených stĺpov s tepelnoizolačnou výplňou s obojstranným sadrokartónom. Sadrokartónový strop pripevnený o drevené krokvy strešnej konštrukcie. Pultová strecha s 5° sklonom. Strešná krytina je z trapézového plechu. Plastové okná s izolačným trojsklom

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE CHATY:
Vstupná chodba, veľká izba, kúpeľňa s WC, technická miestnosť, kuchyňa s obývačkou, terasa.

INTERIER CHATY:
Chata sa predáva v stave holopriestor, s vybudovaným komínom a predprípravou pre krb, krbové kachle v spoločenskej miestnosti, ďalej príprava pre kuchynskú linku (elektrina, voda, odpad). V kúpeľni je príprava pre WC, sprchu, resp. vaňu, umyvadlo, prípojka pre pračku.

EXTERIER CHATY, POZEMOK:
Chata sa nachádza na oplotenom 1,7á pozemku, s terénnou úpravou, chodníkmi a terasou. Pozemok je vo vlastníctve Urbariátu, a predávajúci má podpísanú nájomnú zmluvu na dobu určitú, vždy na päť rokov, teraz podpísaná zmluva od 01.01.2022 a vždy sa obnovuje. Ročný poplatok vo výške cca =100,-€.

INŽINIERSKE SIETE:
Elektrina 220/380V, verejná kanalizácia, vlastná, narážaná studňa v hĺbke 12m., vodné podlahové kúrenie elektrickým kotlom, termostat, predpríprava pre klimatizáciu a alarm v dome.

OKOLIE:
Obec Bodíky sa nachádza v krásnej prírodnej oblasti, pri hraničnom pásme s Maďarskom v intraviláne obce s 360 obyvateľmi na tichom, kľudnom mieste, v pekne upravenej zástavbe chatiek a rodinných domov.
Táto lokalita je ideálna pre tých, ktorí hľadajú pokoj a súkromie, a zároveň chcú zostať v tesnej blízkosti mesta. Priamo v obci nájdete detské ihrisko, ihrisko na šport (futbal, tenis, volejbal). Cyklistické chodníky a jazero na kúpanie a rybolov, ramená Dunaja a hlavný tok Dunaja nám umožňuje rybárčenie a športové aktivity (jazda na motorovom člne - weik board. 1,5 km je farma s možnosťou jazdenia na koňoch. 9km je Gabčíkovská priehrada s možnosťou výletu loďou do Viedne a späť po hlavnom toku Dunaja. V rozlohe cca 25km sa nachádzaju Aqua parky Termal Dunajska Streda, Termál Lipót, Termál Šamorín a Termál Mosonymagyaróvár. Rakúsko 38km, Gyór 25km.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:
Ak hľadáte útočisko v prírode s výhodnou polohou a možnosť úniku pred každodenným zhonom, táto chatka s menším, no príjemným pozemkom na relax je pre Vás tá pravá. Nájdete tu pokojné miesto pre Vás na trávenie voľných chvíľ s partnerom.

Celková kúpna cena = 97 000 €

Kompletný právny servis, vrátane všetkých poplatkov v cene nehnuteľnosti.
Kontakt pre ďalšie info a obhliadky P. Majorošová 0904 490 941

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Patrícia Majorošová
Telefón:+421904490941
E-mail:patricia.majorosova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.