Naše služby predaj, prenájom, kúpa, všetkých druhov nehnuteľností – bytov, rodinných domov, pozemkov v celom okrese Dunajská Streda
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Predaj modernej 3 izb. novostavby RD, typu bungalov v štandarde, s pozemkom o rozlohe 445 m2, Báč

Cena:
265 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Báč
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Podlahová plocha: 94 m2
Plocha pozemku: 445 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 123458869
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

RK RealityDS Vám ponúka na predaj samostatne stojaci moderný jednopodlažný 3 izbový rodinný dom typu bungalov, menšej veľkostnej kategórie, s plochou vyspádovanou strechou,terasou do záhrady, postavený na oplotenom pozemku, s rozlohou 445 m2. Dom je situovaný v novovybudovanej slepej uličke, v zástavbe nových rodinných domov v obci Báč.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:
Bývanie vhodné ako štartovné pre mladých ale aj starších klientov, ktorí chcú vymeniť život v byte vo veľkomeste za bývanie v rodinnom dome v kľudnom vidieckom prostredí Žitného ostrova.
Zastavaná plocha domu je 94 m2
Úžitková plocha domu je 75 m2

DOM bol postavený v r. 2023, kolaudovaný bol v januári r. 2024.
MATERIÁL: betónové základy, brúsená tehla, zn. Leier, hrúbka 30 cm + zateplenie obvodových múrov 18 cm polystyrénom. Plochá strecha odľahčená,vyspádovaná, odizolovaná 30 cm polystyrénom. Najmodernejšie nemecké vchodové dvere, plastové okná z nového profilového systému VEKA SOFTLINE 82 mm so 7-komorovým profilom, s izolačným trojsklom zabezpečí vysoké izolačné vlastnosti. https://www.noveokna.sk/okna/.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: vstupná predsieň, spojovacia chodba, deliaca dom na dennú a nočnú časť:
Denná časť: obývacia izba, prepojená s kuchyňou, skladom (špajzou), jedálenským kútom, dverami na terasu. Z chodby je vstup do skladu vedľa kuchyne
Nočná časť: dve samostatné izby, technická miestnosť s toaletou pre hostí a kúpeľňa s toaletou, sprchou, vaňou a umyvadlom.

VYBAVENIE NEHNUTEĽNOSTI:
INTERIÉR: Dom sa predáva v štandarde: interiérové dvere so zárubňami, veľkoplošná dlažba vo vstupnej predsieni, technickej miestnosti s WC, sklade (špajzi) a v kúpeľni.
V izbách a vo veľkej chodbe kvalitné laminátové celoplošné parkety.

Technická miestnosť je vybavená toaletou pre hostí, umyvadlom so skrinkou, elektrický kotol pre podlahové kúrenie, zn. Protherm, 100litrový zásobník vody, prípojka pre automatickú pračku, sušičku, odpad, prívod vody zo studne, aj mestská voda s uzatváracími ventilmi (možnosť používania vody mestskej alebo vlastnej. V kuchyni príprava pre kuchynskú linku, bez linky.

Kúpeľňa je vybavená klasickou vaňou, sprchovacím kútom, toaletou, umyvadlom so skrinkou, veľkým oknom na odvetranie. Centrálny termostat na chodbe, v každej izbe príprava pre internet, TV, alarm, klimatizáciu.

EXTERIÉR: Fasádna farba biela, šedá, hromozvody, vetranie strechy (mriežky z boku fasády v hornej časti), príprava pre vonkajšie osvetlenie domu, kábel pre alarm, vyvedená elektrina pod zemou aj na dvor pre prípadný altánok, prístrešok pre autá, osvietenie. Ďalej príprava pre vonkajšie elektrické rolety na oknách, príprava pre nabíjačku na elektromobil.

INŽINIERSKE Siete: ELEKTRINA 220/380v, ELEKTRICKé PODLAHOVé KúRENIE, KOTOL, ZN. Protherm, zásobník vody 100L, vlastná voda - vŕtaná studňa, mestská voda, dom je napojený na verejnú kanalizáciu, plyn nie je.

POZEMOK: oplotenie z oboch strán betónovým bariérovým oplotením, zo zadnej a prednej strany 3D pletivo, bránka a brána na DO. V cene zarovnaný, zatrávnený dvor, chodníky, veľká plocha so zámkovou dlažbou (betón, karirohož), čerstvo osadené tuje v predzáhradke. Ďalej v cene bude dorobené aj zadné oplotenie 3D pletivom, materiál už zakúpený.

Obec Báč leží len na 6 km od Šamorína s bohatou občianskou vybavenosťou, na päť minút od rýchlostnej cesty R7D4 ale aj blízko prírody, Dunaja, cyklistickej cesty vzdialenej len dva km a tiež športový a voľnočasový rezort X-bionic sphere nachádzajúci sa v 5 km vzdialenom Šamoríne.

Celková kúpna cena = 265 000 €
Možnosť riešenia hypotekárneho úveru, s kompletným poradenstvom, porovnaním bánk a riešením kompletného právneho servisu v cene nehnuteľnosti.
Kontakt pre ďalšie info a obhliadky P. Majorošová 0904 490 941

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RealityDS, s.r.o.
Všetky ponuky nájdete na www.realityds.sk

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Patrícia Majorošová
Telefón:+421904490941
E-mail:patricia.majorosova-ZVNC-realityds.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.